Чи можна приготувати цукерки в домашніх умовах? Л. Родіонова, Ногінськ

Чи можна приготувати цукерки в домашніх умовах? Л. Родіонова, Ногінськ Відповідає Олександр Селезньов, шеф-директор Кондитерського будинку, ведучий телеканалу "Домашній", Автор книги "Біблія кондитера": Домашні цукерки можуть бути дуже різноманітними, для них не існує єдиного рецепту. Спробуйте, наприклад, приготувати горіхові.

Спочатку обсмажте до золотистого кольору 200 г очищених ядер (волоських, лісових або кедрових) і ретельно подрібніть їх в ступці. Потім з’єднайте масу з 1/2 склянки цукрової пудри, додайте цукровий сироп (1 ст. Ложка цукру на 1 ст. Ложку води), 2 білки і все добре перемішайте. Отриману суміш розкачайте в пласт товщиною 1 см і заморозьте. Потім наріжте її на квадрати 1 х 2 см, заглазіруйте розтопленим шоколадом і на кожну цукерку зверху покладіть волоський орешек.Матеріал наданий журналом "АіФ Про кухню" №3

16:53 | Економіка

всі новини за: Сьогодні | Вчора

Також читайте here.

З чим читають

Розшарься!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + fourteen =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.